Despre noi

Beauty Salon by Mony

Traditie indelungata

Salonul de infrumusetare pe care il reprezentam este mai mult decat o modalitate de a deveni frumoasa.

Beauty Salon by Mony s-a alaturat saloanelor din Bucuresti cu o atmosfera primitoare, care te face sa te simti ca acasa, o echipa dedicata care s-a implicat din dorinta de a crea profesionalism!

Misiunea noastra

La Beauty Salon by Mony vei primi sfaturi despre ceea ce se poarta, dar si despre ce iti sta bine si te avantajeaza, o asigurare in plus ca nu vei pleca niciodata nemultumit de serviciile oferite.

Suntem in masura sa realizam tunsori variate, in ton cu tenditele actuale. De asemenea, vom  tine mereu cont de cerintele si necesitatile pe care le ai si vom avea grija de parul tau.

Testimoniale

  • Servicii la cel mai înalt nivel, prețuri accesibile, profesionalism!

    Gabriela Panait, Designer
  • Super echipa si super servicii. Promit sa revin!

    Andreea Constantinescu, Avocata

Fun Facts

Controversele legate de frecventa la care trebuie sa ne spalam pe cap se rezolva foarte simplu: o facem de cate ori e nevoie. Un par foarte uscat, cu fir gros, sarmos, poate fi spalat fara probleme o data pe saptamana, iar in rest, periat temeinic in fiecare seara. Parul fin, subtire, care se ingrasa repede poate fi spalat fara probleme si zilnic sau o data la doua zile, cu conditia folosirii unui sampon delicat, destinat spalarii frecvente.

Call Now

×